Кіровоградщина: жінка зарізала свого чоловіка

Квітень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

У місті Олександрії сварка між співмешканцями призвела до трагічних наслідків - чоловік отримав смертельне ножове поранення, підозрювана може потрапити на чималий строк за ґрати.

Повідомлення про смерть 34-річного потерпілого надійшло до міського відділу міліції з медичного закладу. Після скоєного жінка з телефону сусідів викликала на місце події швидку, але допомога лікарів чоловіку вже не знадобилася.
Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річна місцева жителька посварилася зі своїм співмешканцем через зловживання ним алкогольних напоїв. Під час з’ясування стосунків чоловік ударив жінку в обличчя, а у відповідь отримав проникаюче ножове поранення у груди, від якого помер.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років, – повідомив начальник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак. – Стосовно зловмисниці обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool