Кіровоградщина: жінка скористалася довірою пенсіонера та поцупила з будинку понад 4 тисячі гривень

Січень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Пригода сталася в одному з населених пунктів Новгородківського району Кіровоградської області. До районного відділу міліції за допомогою звернувся літній чоловік, який повідомив, що з його помешкання було викрадено заощадження.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці з’ясували, що потерпілий не одразу помітив пропажу грошей і навіть не запідозрив ні в чому свою знайому.
47-річна місцева мешканка того дня, як і завжди, допомагала 83-річному односельцю поратись по господарству. Опівдні вони вирішили пообідати і пенсіонер, діставши зі схованки гроші, запропонував жінці придбати пляшку горілки, на що помічниця погодилась.
Згодом, господар вийшов з будинку, а зловмисниця зайшла до сусідньої кімнати, де зберігались кошти, та поцупила 4500 гривень. Потім жінка швиденько знову сіла за стіл, зробивши вигляд, ніби нічого й не трапилось. Пізніше злодійка пішла додому. Лише через деякий час дідусь звернувся до райвідділу міліції, після чого правоохоронці встановили особу зловмисниці.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Новгородківського РВ УМВС в області Ігор Брєєв. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool