Кіровоградщина: «Здобуття освіти - це загартування сили волі, розвиток наполегливості й працелюбності»

Вересень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

02 вересня 2013 року в установах виконання покарань Кіровоградської області з метою належного забезпечення Закону України «Про освіту» та надання можливості здобути повну середню та базову освіту для засуджених та неповнолітніх пролунав перший дзвоник.

Урочиста «лінійка» розпочалась Державним гімном України та першим дзвоником в усіх установах закритого типу та слідчому ізоляторі області
До неповнолітніх Кіровоградського слідчого ізолятору з подарунками та святковими привітаннями завітали почесні гості, а саме : - директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, начальник управління освіти і науки Алла Олійник, директор школи при СІЗО №38 Сергій Міщенко, представники благодійних та релігійних організацій, представники облуправління ДПтС та батьки неповнолітніх. Кожен з гостей мав змогу особисто привітати та побажали наснаги, добрих успіхів, мудрості, які допоможуть в подальшому справитись з життєвими негараздами.
Відповідні урочистості проводились в виправних колоніях №6 та №49, де для засуджених проведено святкові концерти.
На виконання розпорядження Президента України в загальноосвітніх та професійно-технічних закладах при установах організовано перегляд Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку.
І хоча майбутні абітурієнти ще не усвідомлюють , що від успішного складання іспитів залежить дуже багато, їм потрібно готуватися, постійно бути на заняттях, бути наполегливим, впевненим у своїх знаннях та уміннях, тож нехай здобуття освіти – принесе кожному абітурієнту успіх у самостійне життя.
Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool