Кіровоградщина: затримали збувача наркотичних засобів

Жовтень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Знам’янського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області викрили місцевого 36-річного жителя, який збував опій на території районного центру та найближчого селища.

Зловмисник винайняв житло, де організував виготовлення наркотичного засобу. «Товар» реалізовував наркозалежним особам. «Постачальник» також утримував місця для незаконного вживання опію та збував своїм клієнтам сильнодіючі лікарські засоби.
Під час затримання у підозрюваного правоохоронці вилучили шприц з опієм та кілька таблеток «Димедролу», а у будинку – приладдя для виготовлення наркотичних засобів, пристрій для їх вживання, шприци, використану наркосировину та вже готовий опій.
За цими фактами відкрито кілька кримінальних проваджень, зокрема за ст. 307 (незаконне зберігання наркотичних засобів з метою збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

За матеріалами
Знам᾿янського МВ УМВС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool