Кіровоградщина: затримали місцевого жителя, що завдав смертельних тілесних ушкоджень

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Ним виявився 25-річний житель районного центру.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник побив трьох членів родини – двох чоловіків та жінку. У результаті від отриманих травм потерпіла померла. Підозрюваному загрожує до десяти років ув’язнення.
Родичі місцевої жительки звернулися до фельдшера швидкої допомоги лише наступного дня, але було вже запізно. Медик констатувала смерть 50-річної жінки та повідомила про те, що сталося, у міліцію.
Попередньо правоохоронці встановили, що трагедії передувало розпиття спиртних напоїв. Посварившись зі старшою родичкою, чоловік почав бити її руками і ногами, що у подальшому призвело до фатальних наслідків. Отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості й інші члени родини.
- Вже за півгодини після прибуття на місце події правоохоронці затримали підозрюваного на території районного центру, - розповів начальник Олександрійського міського відділу міліції Олександр Кодак. – Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2. ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого), ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України
Стосовно затриманого обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Максимальне покарання, що загрожує чоловіку, – десять років позбавлення волі. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool