Кіровоградщина: заступник міського голови постане перед судом

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1216 | Коментарі: 0

Обвинувальний акт стосовно посадовця, який розпорядився комунальним майном на користь родички, направлено до суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що колишній перший заступник Гайворонського міського голови, при складанні розпорядження органу приватизації вчинив кримінал. Зокрема, ним було складено, а згодом підписано та завірено печаткою виконкому міськради зазначене розпорядження, у якому визнано сестру наймачем житлової квартири у м. Гайворон. Такими діями чиновник зобов”язав БТІ оформити свідоцтво про право власності на вказану квартиру.
В результаті незаконних дій чиновника відбулося відчуження з комунальної власності житла, вартістю 140 тис. грн., та спричинено збитків державі на вказану суму.
На даний час досудове розслідування кримінального провадження завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Завдані державі збитки відшкодовані в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool