Кіровоградщина: захист прав незахищених верств населення на постійному контролі прокуратури

Липень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

За службової недбалості адміністрації Власівського пансіонату ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням паї 15-ти підопічних закладу безоплатно використовувалися сторонніми особами.

За результатами перевірки проведеної Світловодською міжрайонною прокуратурою встановлено, що службові особи вказаного пансіонату неналежним чином виконують свої службові обов’язки з контролю за додержанням майнових прав підопічних, які мають у власності нерухоме майно,земельні ділянки тощо. Внаслідок чого паї 15-ти підопічних фактично вибули з їх розпорядження. Як виявилося земельні ділянки цих осіб використовуються орендарями, проте кошти за користування власники землі не отримують, про укладання договорів їм також нічого не відомо.
На даний час, Світловодською міжрайонною прокуратурою за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України розпочато кримінальне провадження.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool