Кіровоградщина: загорівся електровоз (ФОТО)

Квітень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

19 квітня о 10:09 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що біля села Березівка Олександрійського району (312 пікет залізничного перегону ст. Користівка - ст. Лікарівка) під час руху вантажного потягу сполученням «Знам'янка-Кременчук» виникло загоряння електровозу ВЛ-80К, що перевозив 68 порожніх вантажних вагонів.

По прибуттю на місце виклику виявлено задимлення з передньої частини електровозу без відкритого горіння. Загиблих і травмованих немає. Пошкодження залізничної колії відсутні. До гасіння пожежі залучалось пожежний потяг ст. Знам’янка та 2 відділення на автоцистернах державного пожежно-рятувального загону №2 м. Олександрії. О 13:15 рух залізничного транспорту на ділянці ст. Користівка Олександрійського району - ст. Кременчук повністю відновлено. Причина пожежі встановлюється.

Кіровоградщина: загорівся електровоз (ФОТО)

Кіровоградщина: загорівся електровоз (ФОТО)

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool