Кіровоградщина: за втручання прокуратури взято на облік безхазяйне майно, розташоване в межах заповідника

Липень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

За втручання Кіровоградської міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері органом державної реєстрації прав на нерухоме майно взято на облік 4 безхазяйні господарські споруди та житловий будинок, що розташовані в межах ландшафтного заказника «Голоче» на території мисливських угідь, які раніше орендувалися ТОВ «Мисливське господарство «Голованівське».

Наразі, вирішується питання щодо організації зберігання цих об’єктів.
Крім того, оскільки майно розташоване в межах об’єкту природно-заповідного фонду, на землях державного підприємства, прокуратура області звернулася до Кіровоградській ОДА з пропозицією розглянути можливість створення в межах заповідника з використанням зазначеного нерухомого майна умов для туризму, відпочинку, оздоровлення тощо.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool