Кіровоградщина: за втручання прокуратури припинено тління відходів на Знам`янському сміттєзвалищі

Серпень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Відповідно до поширеній у ЗМІ інформації, стосовно порушення правил експлуатації Знам’янського міського звалища побутових відходів, Державною екологічною інспекцією в області, за дорученням прокуратури, проведено позапланову перевірку МКП «Шляховик», що експлуатує вказане сміттєзвалище.

В ході перевірки викладені у ЗМІ факти підтвердилися. Тож, за порушення вимог чинного природоохоронного законодавства відповідальну посадову особу вказаного підприємства притягнено до адміністративної відповідальності та надано обов’язковий до виконання припис на усунення порушень.
Окрім того, для вирішення цієї нагальної проблеми, за ініціативи екологічної інспекції Знам’янським міським головою було скликано засідання комісії за участю представників органів влади та контролю.
На даний час, в результаті вжитих дієвих заходів тління відходів припинено.

Прес-служба прокуратури області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool