Кіровоградщина: за стрілянину - у в'язницю

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

У Новомиргородському районному суді Кіровоградщини завершився судовий розгляд справи за обвинуваченням 9 осіб у скоєнні низки злочинів, в тому числі стрілянини та бійки в с. Копанки.

Як ми повідомляли раніше влітку минулого року поблизу місцевого клубу у селі Копанки відбулася нічна стрілянина із застосуванням гладкоствольної зброї. З сусідніх населених пунктів на автомобілі приїхало дев’ять осіб (частина з них - раніше судимі) й з особливою зухвалістю та застосуванням дерев’яних палиць почали бійку з місцевою молоддю, що відпочивала на дискотеці. Кілька чоловік отримали тілесні ушкодження й згодом вимушені були звернутися до лікарні. Згаданими пострілами пошкоджено легковий автомобіль, що стояв поблизу клубу.
Окрім того, ці особи здійснили угон автомобіля ВАЗ-2109 на якому і пересувалися територією району. Коли ж працівники ДАІ намагалися зупинити авто, молодики відкрили вогонь по правоохоронцях з вогнепальної зброї та зникли у невідомому напрямку.
У ході затримання у одного з молодиків вилучено обріз мисливської гладкоствольної зброї. В ході перевірки встановлено, що саме з даного обрізу були здійснені постріли в с. Копанки.
Наразі, судовий розгляд справи завершено. Вказаних осіб визнано винними у скоєні злочинів, передбачених низкою статей Кримінального кодексу України (хуліганство, незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне поводження зі зброєю, крадіжка). Трьох осіб засуджено до реальної міри покарання 6,6, 6 та 4 років позбавлення волі, інші особи за скоєння хуліганських дій отримали умовне покарання.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool