Кіровоградщина: за сім місяців на сервіс «Пульс» надійшло 120 звернень

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

У порівнянні з аналогічним періодом 2013 року загальна кількість звернень платників на сервіс «Пульс» збільшилась на 70,8 відсотків або на 85 одиниць.

Повідомлення надійшли від жителів Кіровоградського, Олександрійського, Маловисківського, Світловодського, Новоукраїнського, Долинського, Гайворонського та Знам’янського районів. Платники податків, що користувалися зазначеним сервісом, найчастіше звертались з питаннями щодо подання звітності в електронному вигляді; роботи органів Міндоходів області; перевірок суб'єктів господарювання; реєстрації платником ПДВ; роботи ЦОП тощо.
Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує, що повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів, оперативно вирішити суперечливі питання можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово. Дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool