Кіровоградщина: за невиконання рішення штраф

Грудень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1386 | Коментарі: 0

В березні місяці, за результатами розгляду справи, дії приватного сільськогосподарського підприємства «Райсількомунгосп» (смт. Вільшанка) визнано порушенням Закону, у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку водопостачання та водовідведення.

Підприємство було зобов’язано у двомісячний строк сплатити штраф, привести договори про надання послуг з централізованого водопостачання у відповідність до Типового договору та здійснити перерахунки споживачам плати за послуги у зв’язку з передчасним застосуванням тарифу в порушення частини 5 статті 32 Закону України «Про житлово – комунальні послуги».
Натомість ПСП «Райсількомунгосп» не повідомило про виконання рішення та частково сплатило штраф до державного бюджету.
Законом передбачена відповідальність за невиконання рішень
Антимонопольного комітету України та його територіальних відділень.
А тому, враховуючи факт визнання підприємством вчинення порушення конкуренційного законодавства, до нього застосовано штраф у розмірі 17 тис. грн., який потрібно заплатити до державного бюджету України.

Голова тервідділення О. Корнюша


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool