Кіровоградщина: за два дні три ДТП за участю двоколісних учасників дорожнього рух

Червень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася в м. Кіровограді 9 червня близько 16:15.

На перехресті вулиць Ж. Революції та А. Корольова водій автомобіля ВАЗ-2101 під час виконання маневру розвороту ліворуч при зміні напрямку руху, не впевнився, що це буде безпечним для інших учасників, допустив зіткнення з мотоциклом YAMAHA.

Внаслідок пригоди постраждав водій мотоцикла. Чоловіка 1979 року народження з забоєм і саднами правої гомілки та правої половини таза доставлено до Кіровоградської міської лікарні швидкої медичної допомоги.

В іншій дорожньо-транспортній пригоді постраждав велосипедист. Подія сталася у м. Гайворон 10 червня близько 17:40 год. Водій 1972 року народження, керуючи мопедом Лідер, здійснюючи обгін праворуч, не вибрав боковий інтервал при обгоні, що призвело до бокового зіткнення з велосипедистом.

В результаті ДТП велосипедиста з ЗЧМТ доставлено в Гайворонську РТМО.

Не зі своєї вини постраждав також і водій мотоцикла в Олександрії. Дана дорожньо-транспортна пригода сталася 10 червня о 21:50 год. Водій автомобіля ВАЗ-2107, рухаючись по вул. 6-го Грудня, під час руху виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з мопедом FADA.

В результаті ДТП водій мопеда з саднами рук та ніг та СГМ доставлений до травмпункту Олександрійської МЛ №1.

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв усіх транспортних засобів: неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху та не забувайте про уважність і обережність за кермом. Бережіть своє життя та життя інших учасників дорожнього руху.

Сектор профілактичної роботи
УДАІ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool