Кіровоградщина: з початку викрав, а потім продав

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

Працівники Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні низки крадіжок затримали 37-річного місцевого жителя. Зловмисник викрав запчастини до сільгосптехніки та продав їх на металобрухт.

Заява про крадіжку з території сільськогосподарського підприємства надійшла до районного відділу міліції наприкінці вересня. Невідома особа вночі пошкодила паркан та викрала дороге комплектуюче обладнання до тракторів та шини. Як наслідок, підприємству було завдано збитків на суму близько 20 тисяч гривень.
- Через кілька днів працівники міліції встановили особу злодія. Ним виявився непрацюючий раніше судимий за тяжкий злочин місцевий житель. Чоловік лише рік тому повернувся з місць позбавлення волі, проживав у знайомого та не працював. Викрадені запчастини здав на металобрухт, але зміг заробити на цьому всього дві тисячі гривень, – розповів начальник Устинівського РВ УМВС в області Василь Кривий.
У момент затримання в кишені громадянина також було виявлено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження та 15 набоїв. Крадій зізнався правоохоронцям, що повертатися до в’язниці так швидко не збирався…
За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 263 та 309 Кримінального кодексу України (крадіжка, незаконне зберігання боєприпасів, наркотичних засобів).
Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool