Кіровоградщина: ювенальний прокурор захистив права дитини

Грудень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1452 | Коментарі: 0

Ювенальним прокурором Олександрійського району забезпечено вступ у цивільну справу про поновлення батьківських прав жительки села Червона Кам’янка відносно своєї малолітньої дочки.

Прокурор у процесі зайняв активну позицію, спрямовану на захист прав дитини, яка на той час мала статус позбавленої батьківського піклування та виховувалась в прийомній сім’ї, а перед цим – у місцевому дитячому будинку «Нове життя». Зважаючи на достатній матеріально-побутовий рівень умов життя матері, її відношення до дитини, бажання самої дитини повернутися до біологічної родини та висновки уповноважених служб прокурор орієнтував суд на задоволення позову про поновлення батьківських прав.

Після набрання рішенням законної сили дівчинка матиме змогу повернутися до матері та проживати разом із своїми братом та сестрою в новому будинку.

Одночасно, ювенальним прокурором орієнтовано соціальні служби на необхідності подальшого контролю за умовами проживання та виховання дітей в указаній родині.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool