Кіровоградщина: врятовано двох мешканців області

Жовтень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Двох мешканців Кіровоградщини вдалося врятувати з пожеж працівникам пожежно-рятувальної служби протягом минулої ночі та сьогоднішнього ранку.

Так, 7 жовтня о 22:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення з міліції про пожежу в квартирі на останньому поверсі дев’ятиповерхівки по вул.50 р.Жовтня, що в обласному центрі. Зважаючи на пізній час доби у помешканні могли знаходитися люди.

Рятувальники прибули на місце події та під час розвідки виявили в квартирі господаря, якого негайно винесли на свіже повітря. На щастя, чоловік не встиг надихатися диму, тож його життю нічого не загрожувало. Пожежу домашніх речей ліквідували о 23:34. На гасіння залучалося 3 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу.

Інша пожежа виникла у с.Розкішне Голованівського району. 8 жовтня о 06:46 надійшло повідомлення про займання в приватному будинку, який належить 60-річному пенсіонеру. На місце події прибули рятувальники ДПРЧ-13 та місцева пожежна охорона. На момент виклику вогнем було охоплено речі домашнього вжитку та диван, на якому спав чоловік. Щойно виявивши у кімнаті господаря, рятувальники передали його медикам. З опіками живота і ніг 1-2 ст. у тяжкому стані він перебуває у хірургічному відділенні Голованівської ЦРЛ. Пожежу було ліквідовано о 08:20, тож будинок вдалося врятувати від повного знищення вогнем.

За попереднім висновком фахівців, до обох пожеж призвела необережність власників осель під час паління.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool