Кіровоградщина: вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди

Жовтень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

23 жовтня о 3.20 до служби порятунку надішло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

Телефонувала сама господарка обійстя – 34-річна мешканка Іванівки Долинського району. Як з’ясувалось пізніше, займання розпочалось на горищі від металевого димаря, який був змонтований впритул до дерев’яних конструкцій даху. Жінка розпалила піч, димар накалився і дерево зайнялось. У результаті – вогнем пошкоджено 45 м2 покрівлі літньої кухні. На місці події працювали 2 відділення 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини – 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Ніхто з родини господарки не постраждав.
Шановні громадяни! Служба порятунку наполягає на безумовному дотриманні правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення. Бережіть своє життя, здоров’я та майно від руйнівного впливу вогню.
У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool