Кіровоградщина: внаслідок ДТП сталася розгерметизація цистерни, у якій транспортувалася аміачна вода

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

23 грудня о 10:23 на телефонну лінію «101» надійшло повідомлення про ДТП у м.Олександрії за участю автомобілів ГАЗель та КАМАЗ з цистерною ємністю 4 тонни.

Внаслідок зіткнення автомобілів сталася розгерметизація цистерни, у якій транспортувалася аміачна вода. По прибуттю підрозділів ДСНС до місця події було встановлено, що з цистерни стався витік 30 літрів аміачної води, органічного добрива, яке використовується у сільському господарстві, не являється токсичним, не створює загрози навколишньому середовищу та здоров’ю людей.

Кіровоград перейменують в Інгульск!

Особовим складом ДПРЧ-11 було проведено змиття розчину з проїжджої частини. До місця події залучалося 2 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу Олександрійського міськрайонного відділу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool