Кіровоградщина: влаштувався допомагати по господарству, та обікрав господаря майже на 50 тисяч гривень

Серпень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1255 | Коментарі: 0

За підозрою у крадіжці правоохоронці затримали 22-річного жителя сусідньої області. Попередньо встановлено, що молодий чоловік влаштувався допомагати по господарству до 35-річного жителя Онуфріївського району.

Пропрацювавши кілька тижнів, чоловік запевнив господаря у тому, що їм необхідна «болгарка», аби виконувати певні роботи. Вже наступного дня господар придбав цей інструмент і, залишивши вдома робітникові, поїхав у справах. Коли ж повернувся, то вдома побачив розрізаний новою «болгаркою» порожній сейф і мобільний телефон свого робітника, який, прихопивши 37 тисяч гривень та 700 доларів США, зник. Потерпілий відразу зателефонував в міліцію.
Вже наступного дня працівники міліції завітали до зловмисника, який поїхав у сусідню область до сестри – розповідає начальник Онуфріївського райвідділу міліції Сергій Ботез. За короткий час молодик витратив більшу частину викрадених грошей – придбав собі дорогий одяг, взуття і новий мобільний телефон, та, навряд чи йому доведеться скористатися цими речами.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool