Кіровоградщина: виявлено двох загиблих людей, одна з них - дитина

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Дві трагедії на воді сталося на території області протягом вихідних. Наслідок одного з нещасних випадків – загибель дитини.

На колишньому кар’єрі с.Суботці Знам’янського району сталася трагедія, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка. Кіровоградська родина відпочивала на березі водойми разом з компанією. Школярка плескалася у воді на надувному колі. Раптом дівчинка зникла з поля зору матері, а на поверхні води залишилося лише коло. Про зникнення відпочивальники повідомили до міліції. На місце події прибули екстрені служби, у тому числі, водолази аварійно-рятувальної служби оперативного реагування в Кіровоградській області. На жаль, після пошукових робіт тіло дівчинки без ознак життя було вилучено на берег. Причина смерті дитини встановлюється.
На ставку с.Таужне Гайворонського району було виявлено тіло 47-річного місцевого жителя. За попередніми даними, 5 червня чоловік пішов рибалити на місцевий став та не повернувся додому. Двома днями пізніше, на відстані близько двох метрів від берега, рибалку знайшли місцеві жителі та вилучили на берег. Причину його смерті встановлюють експерти.
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області закликає громадян дотримуватись правил безпеки на воді. Відпочивайте з розумом - не пірнайте після тривалого перебування на сонці, у стані алкогольного сп’яніння та у незнайомих місцях; дуже обережно потрібно плавати на надувних матрацах, автомобільних камерах: вони можуть спуститися, їх може віднести вітром або плином далеко від берега; діти повинні купатися під наглядом дорослих, які, у свою чергу, повинні навчити їх плавати, простежити, щоб вони не запливали за обмежувальні буї, і не допускали грубих ігор у воді.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool