Кіровоградщина: виявлено артилерійський снаряд

Травень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

29 травня до служби порятунку надійшло повідомлення від мешканців села Саблино Знам’янського району, що неподалік залізничної станції Сахарна виявлено 76-міліметровий артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни.

Натрапили на нього шукачі металобрухту.
Вибухонебезпечний предмет цього ж дня знешкодили сапери піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області на спеціальному підривному майданчику.
Шановні громадяни! Рятувальники Управління ДСНС нагадують, що боєприпаси часів війни все ще є загрозою для життя та здоров’я. А тому при виявленні не потрібно їх брати до рук, переносити або приносити додому, кидати, бити по них, палити чи нагрівати. Позначте місце знахідки та зателефонуйте за номером «101».
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool