Кіровоградщина: виявлено 10 застарілих боєприпасів

Березень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

12 березня сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення виїжджали до с. Червона Долина, де місцеві жителі виявили боєприпаси часів Другої Світової війни.

Повідомлення про знахідку надійшло за номером «101» від чергового міліції. З’ясувалося, що боєприпаси знаходилися у яру на околиці. Рятувальники ідентифікували вибухонебезпечні предмети як снаряди калібру 76 мм. Обстеживши територію міношукачами, сапери вилучили боєприпаси та цього ж дня знешкодили на спеціальному майданчику.
Шановні громадяни! З настанням весни, після танення снігу, на поверхні землі може з’явитися багато небезпечного залізяччя. Натрапити на такі предмети можна будь-де. Тож, якщо під час земляних робіт ви знайшли на городі або у полі застарілий вибухонебезпечний предмет, не панікуйте. Позначте місце знахідки, в жодному разі не чіпайте її і, повідомивши про подію до Служби порятунку, чекайте приїзду спеціалістів.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool