Кіровоградщина: вилучили дві гранати «Ф-1» та мінометний снаряд калібру 70 мм

Листопад 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

На території області триває оперативно-профілактична операція «Зброя та вибухівка», у рамках проведення якої протягом минулої доби правоохоронці виявили кілька фактів незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Працівники Петрівського райвідділу міліції під час проведення огляду за згодою 39-річної власниці домоволодіння виявили у її будинку дві гранати «Ф-1» без запалів та мінометний снаряд калібру 70 мм часів Великої Вітчизняної війни.
А житель одного з населених пунктів Світловодського району зберігав вдома без передбаченого законом дозволу гвинтівку та понад 120 набоїв калібру 5,6 мм.
Крім того, інспектори дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ Онуфріївського райвідділу міліції виявили в автомобілі 40-річного місцевого жителя близько 70 грамів пороху.
Зброю, боєприпаси та вибухові речовини вилучено і направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС. За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool