Кіровоградщина: вилучили близько 300 рослин коноплі

Червень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

Завітавши за місцем проживання мешканця селища Вільшанки, правоохоронці виявили чималу грядку з нарковмісними рослинами.

 Аби отримати гарний урожай, чоловік дбайливо доглядав за посівом - поливав та просапував. Крім того, житель районного центру зберігав удома сушену подрібнену коноплю. За такі дії зловмиснику загрожує покарання від штрафу і до обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.
Наприкінці травня працівники Вільшанського райвідділу міліції отримали оперативну інформацію про те, що у домоволодінні одного з місцевих жителів зберігається наркотична речовина.
Під час проведення санкціонованого обшуку у господарському приміщенні 59-річного жителя районного центру правоохоронці виявили близько 20 грамів висушеної подрібненої коноплі. Крім того, з’ясувалося, що на території домоволодіння чоловік також вирощує зілля. Загалом працівники міліції вилучили понад 290 нарковмісних рослин.
– За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника Вільшанського РВ УМВС в області Євген Магей.
Особі повідомлено про підозру у вчиненні даних кримінальних правопорушень. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool