Кіровоградщина: вихідними в області на пожежах загинуло двоє чоловіків.

Лютий 25, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Близько 6:00 23 лютого у селі Василівка Долинського району виникла пожежа у приватному житловому будинку.

За викликом на місце події прибуло 2 відділення місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Ліквідувавши займання, рятувальники виявили тіло 50-річного власника помешкання. Причина смерті чоловіка встановлюється. Ймовірна причина займання – необережне поводження господаря з вогнем при курінні в ліжку.
З цієї ж причини 24 лютого сталося загорання постільних речей у житловому будинку у Добровеличківці. 42-річний винуватець пожежі загинув. Причина його смерті також з'ясовується.
Повідомляємо, що з початку року на пожежах в області загинуло вже 24 людини. Майже усі вони стали жертвами звички курити у ліжку, часто-густо у нетверезому стані. Вкотре наголошуємо на небезпечності такої поведінки та закликаємо до відповідального ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих вас людей.

Управління ДСНС та Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool