Кіровоградщина відзначає День Збройних Сил України

Грудень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласній філармонії відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 26-ї річниці Збройних Сил України.

"Вітаю з Днем збройних Сил України! Переконаний, що сьогодні це свято – народне і абсолютно вірно ми його відзначаємо разом із волонтерами. Адже три роки тому, коли ворог напав на нашу землю і військові стали на її захист, весь український народ долучився до розбудови Збройних Сил", - відзначив Сергій Кузьменко.

"За короткий час, завдяки політиці Президента та Уряду, вдалося створити сучасне, вмотивоване військо, здатне гідно захищати Україну та Європейський Союз", - наголосив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко відзначив й кроки обласної влади задля підтримки військовослужбовців на Кіровоградщині.
"Ми активно працюємо разом із депутатським корпусом: в області діє програма з підтримки військових формувань, які базуються на території Кіровоградщини, на їх потреби виділено мільйони гривень з обласного бюджету. Учасники антитерористичної операції мають змогу пролікуватися в обласному госпіталі, який є одним із кращих в Україні. На постійному контролі отримання АТОвцями земельних ділянок. Ми робитимемо усе для того, щоб наше військо було найкращим в Європі!", - підкреслив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації висловив шану загиблим воїнам та їх сім'ям. "Ми розділяємо біль рідних за 186 героїв, які віддали своє життя для того, щоб в Україні був мир".

Сергій Кузьменко разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручили військовослужбовцям відзнаку Кіровоградської області "За мужність та відвагу". За активну громадську діяльність та допомогу Збройним Силам України представників волонтерського руху нагороджено відзнакою Президента України "За гуманітарну участь в антитерористичній операції" та грамотами облдержадміністрації.
По завершенні церемонії нагородження лунали патріотичні пісні у виконанні військових, волонтерів, акторів обласного українського музично-драматичного театру ім. Кропивницького та солістів обласної філармонії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool