Кіровоградщина відзначає 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського

Жовтень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

З цієї нагоди в академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбулись урочистості, а також Х Міжнародна науково-практична конференція та ХХV Всеукраїнські педагогічні читання  Творча спадщина Василя Сухомлинського у вітчизняному та міжнародному вимірах. 

У заходах взяли участь донька педагога Ольга Сухомлинська, заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, представники Національної академії педагогічних наук України, Верховної Ради України, делегація педагогів із Китайської Народної Республіки та з Австралії (в он-лайн режимі) та освітяни з усієї України.

"Сьогодні разом з нами в багатьох країнах світу відзначають цей знаковий день – 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського - людини з великим серцем. Його педагогічний досвід є безцінним," - підкреслила Світлана Лобанова. "Нам приємно, що нинішнього року багато заходів проходить саме на Кіровоградщині, на малій Батьківщині видатного педагога". Вона подякувала освітянам з Китайської Народної Республіки та Австралії, які приєдналися до відзначення ювілейних заходів.

Принагідно Світлана Лобанова привітала учасників урочистостей з прийдешнім Днем працівників освіти та побажала усім творчої наснаги, здоров'я і миру.

Під час урочистостей заступник голови ОДА разом із головою обласної ради вручили почесні відзнаки представникам педагогічної спільноти - нагрудний знак "Василь Сухомлинський" та "Відмінник освіти", а також грамоти та подяки Міністерства освіти і науки України. Кращих представників професії також відзначено грамотами Національної академії педагогічних наук.
Учасників урочистого зібрання також привітали представник комітету ВРУ з питань науки і освіти Євген Красняков, освітяни Китайської Народної Республіки та Австралії.

Після перегляду святкового концерту у виконанні кращих творчих колективів навчальних закладів Кропивницького, педагоги розпочали працювати за програмою Х Міжнародної науково-практичної конференції та ХХV Всеукраїнських педагогічних читань. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool