Кіровоградщина: відпрацювання «Зброя та вибухівка»

Вересень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

На виконання обласної комплексної програми профілактики злочинності на 2011 – 2015 роки, затвердженої рішенням Кіровоградської обласної ради, плану організаційно-тактичних заходів УМВС України в області у 2013 році

доручення УМВС України в Кіровоградській області від 20.08.2013 № 1/4-206 щодо протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом вогнепальної зброї та вибухових речовин, перекриття каналів їх надходження до злочинців, розкриття тяжких та резонансних злочинів, скоєних із використанням вогнепальної зброї та вибухівки, працівниками Державтоінспекції області прийнято участь в проведені комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання “Зброя та вибухівка”.
На підготовчому етапі були проведені детальні інструктажі особового складу, задіяного до проведення цільової оперативно-профілактичної операції, при цьому особливу увагу звертали на необхідність чіткого виконання працівниками ДАІ службових обов’язків, дотримання законності та мір особистої безпеки.
За час проведення оперативно-профілактичних заходів в період з 30 серпня по 4 вересня 2013 року працівниками Державтоінспекції безпосередньо розкрито 5 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом зброї (вилучено 2 одиниці холодної зброї (2-ножі), 1 факт вилучення пістолета (під гумову кулю) та 2 факти вилучення боєприпасів (5 набоїв калібру 7,62 мм.) та 2 за їх участю (вилучено 1 – ніж, 7 - набоїв).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool