Кіровоградщина відкриває нові туристичні горизонти

Вересень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

Щорічно в кінці вересня по закінченні літнього туристичного сезону в Україні та світі відмічають День Туризму. Саме в цей період можна перевести дух після активної роботи та підвести деякі підсумки. Вже вдруге туристичну виставку, присвячену відзначенню цього свята приймає гостинний та такий далекий від нас Ужгород.

На набережній Незалежності свій туристичний продукт презентувала і делегація степової Кіровоградщини: відділ з питань розвитку туризму управління культури і туризму облдержадміністрації, відділи культури і туризму Долинської, Кіровоградської та Онуфріївської райдержадміністрацій, провідні туристичні підприємства міста та області.
15-17 вересня цьогоріч ужгородська Набережна Незалежності стала місцем презентації можливостей відпочинку у різних куточках України, у тому числі і нашого регіону, а також Угорщини, Словаччини, Хорватії на Х Міжнародній туристичній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр Закарпаття 2011». Відвідувачі заходу мали змогу ознайомитися з основними туристичними об’єктами області, популярними екскурсійними маршрутами та можливостями співпраці у напрямку здійснення відповідних поїздок організованих туристичних груп по Кіровоградській області.
Крім презентації туристичного продукту областей України, Карпатського єврорегіону та інших іноземних держав у рамках роботи виставки було проведено Міжнародну конференцію: „Обмін досвідом у створенні ТДМ організацій у Карпатському єврорегіоні”, Міжнародну науково-практичну конференцію „Великий Карпатський туристичний шлях”.
Представник Державної служби туризму та курортів України Олександр Сулим відзначив, що Кіровоградщина – привабливий куточок України в туристичному плані і висловив впевненість, що на цьому край не зупиниться, а реалізовуватиме все нові і нові можливості туризму.
Слід відмітити, що цю думку розділили решта гостей та учасників виставки. Оригінальністю оформлення, різноманіттям рекламної продукції та друкованих матеріалів, виробами декоративно-ужиткового мистецтва майстрів Долинщини та Онуфріївщини Кіровоградщина привернула увагу учасників та відвідувачів до виставкового стенду області. Для більшості гостей, а отже потенційних споживачів туристичного продукту, Кіровоградщина стала своєрідним туристичним відкриттям, результатом якого має стати пожвавлення внутрішнього туризму Центральноукраїнського регіону.

Кіровоградщина відкриває нові туристичні горизонти

Кіровоградщина відкриває нові туристичні горизонти
 

Ірина Грабажей – головний спеціаліст відділу з питань розвитку туризму, музеїв та кадрової роботи управління культури і туризму ОДА
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool