Кіровоградщина: відкрито на п`ять нових сучасних VIP-приміщень

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

VIP-поінти - це зона обслуговування у складі відділення, орієнтована на роботу з VIP-клієнтами - як корпоративними, так і фізичними особами. Тут клієнта обслуговують в умовах конфіденційності, у спеціальних кімнатах переговорів.

ПриватБанк постійно покращує не лише якість сервісу, але й територіальну доступність точок, де такий сервіс можна буде отримати.

Відтепер VIP-клієнтам ПриватБанку не потрібно буде долати значні відстані, діставатись до VIP-центру через всю область, аби проконсультуватись із персональним менеджером чи здійснити необхідні операції.

“Для private banking (приватного або індивідуального обслуговування) у ПриватБанку працюють VIP-центри, де обслуговуються люди, які вимагають особливого індивідуального підходу, - розповідає Оксана Пасічніченко, керівник напрямку бізнесу індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградського РУ ПриватБанку. - Це клієнти, які виросли разом з нашим банком та зростили свій бізнес. Головне завдання у відносинах з такими клієнтами - розвиток їх бізнесу, а не тільки видача їм кредитів”.

Новостворені VIP-поінти розраховані на більш масового клієнта. Такі точки допомагають якісно обслужити клієнтів, які потребують спеціальної уваги. Завдання банку полягає в тому, щоб допомогти таким клієнтам дорости до рівня "дорослих" VIP-клієнтів. Кожен з них повинен відчувати, що він цінний для банку, і його готові обслужити швидко та якісно, незважаючи на завантаженість відділень.

“На сьогодні назріла необхідність розширити мережу VIP-поінтів шляхом їх відкриття в усіх найбільших відділеннях області. Багатьом клієнтам доводилося долати чималі відстані для здійснення операцій зі своїм персональним менеджером, а вже сьогодні кожен з них може отримати якісне обслуговування в найближчих відділеннях Банку”. - додає Оксана Пасічніченко.

Сьогодні на Кіровоградщині вже працюють п”ять таких VIP-поінтів - три в обласному центрі за адресами: вул.Преображенська,26/70 (приміщення middle-офісу), вул.Велика Перспективна,8, пл.Богдана Хмельницького та два в районних центрах - в м.Олександрії за адресою: вул.Леніна,122А. і м.Знам”янка, за адресою: вул.Калініна,118В
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool