Кіровоградщина: відбувся рейд у лісовому масиві на території Новоархангельського району

Липень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Рятувальники продовжують здійснювати рейдові перевірки щодо недопущення пожеж у лісових масивах.

Враховуючи, що через суху спекотну погоду в країні оголошено високий (подекуди - найвищий) клас пожежної небезпеки, а людський фактор є основною причиною виникнення пожеж, працівники Служби порятунку «101», в першу чергу, під час рейдів зосереджують увагу на проведенні роз’яснювальної роботи з відпочиваючими щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у лісі.

25 липня рятувальники спільно з працівниками поліції, місцевого лісового господарства провели рейд у лісовому масиві на території Новоархангельського району. Відпочивальникам, що перебували у лісі, роз’яснили, у чому полягає небезпека кинутого сірника чи недопалка, розповіли, що у суху спекотну погоду ні в я якому разі не можна розпалювати багаття, наголосили, що за час, поки триває спека, трава перетворилася на сухостій й може спалахнути від найменшої іскри. Також громадянам нагадали, як поводитись, якщо помітили пожежу у лісі: куди повідомляти, як загасити на початковій стадії та не допустити розповсюдження вогню. Громадянам вручили застерігаючі листівки, у яких йдеться про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у лісових масивах.

Поки триватиме пожежонебезпечний період, будуть і надалі проводитись спільні рейдові перевірки, щоб зберегти лісові насадження від пожеж.

Прес-служба У ДСНС в області

Рятувальники продовжують здійснювати рейдові перевірки щодо недопущення пожеж у лісових масивах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool