Кіровоградщина: відбувся рейд у Добровеличківському та Долинському районі

Лютий 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Взимку рятувальники Кіровоградщини проводять активну роз’яснювальну роботу з рибалками – переконують, що у період відлиги не варто ризикувати власним життям заради захоплення, навіть найулюбленішого.

10 лютого рятувальники Добровеличківського та Долинського районів побували на водоймах районних центрів та поспілкувалися з любителями риболовлі.

Незважаючи на потепління, у денний час на кризі зібралося чимало рибалок, які сподіваються принести додому хоч якусь «здобич». Люди, для яких рибальство більше, ніж просто відпочинок, здебільшого не піддаються на вмовляння рідних залишити це хобі. Тому рятувальники нагадують співрозмовникам, про предмети першої необхідності, які допоможуть вибратися з «крижаного полону» та основні заходи безпеки.

Зокрема, поряд з лункою необхідно покласти дошку, не завадить і мотузка, яку можна подати рятуючи «колегу». Довгий цвях або ніж теж стане у нагоді, якщо людина вже провалилася під кригу. Поряд не варто пробивати багато лунок, які можуть спричинити руйнування крижаного покриву.

Кіровоградщина: відбувся рейд у Добровеличківському та Долинському районі

Вислухавши поради рятувальників, рибалки зізналися, що замисляться про власну безпеку, а відтак не засиджуватимуться з вудкою до ночі та повідомлятимуть рідних про своє місцезнаходження. Організатори рейду надали чоловікам і застережні листівки, де наводяться поради щодо порятунку із зимової водойми.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool