Кіровоградщина: відбувся перший в області клубний фест (ФОТО)

Травень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Як повідомила директор департаменту культури, туризму та культурної спадщини ОДА Валентина Животовська, рішення про проведення клубного фесту було прийняте за результатами минулорічного обласного конкурсу серед районних Будинків культури.

А це, майже 600 клубних закладів, 80 відсотків з яких функціонують саме у сільській місцевості. Тому саме на базі одного з провідних сільських Будинків культури області – Соколівського, шість переможців обласного конкурсу – кращих клубних закладів Кіровоградщини сьогодні презентували свою діяльність, свої творчі моменти.
Перше місце отримав Новоукраїнський районний Будинок культури, друге місце посіли клубні працівники з Олександрійського та Гайворонського районів, третє місце – Олександрівський, Голованівський та Долинський райони.
Головними чинниками, за якими визначалися кращі клубні заклади, були кількість та якість наданих населенню культурно-розважальних та просвітницьких послуг. Під час презентацій працівники клубів у цікавій та творчій формі розповіли про діяльність своїх закладів, про ті послуги, які надаються закладами культури населенню, виступили з ексклюзивними художніми номерами. Були тут барвисті музичні номери, виступи фольклорних колективів. Неповторні рушники, вишивки, цікавинки з плетеної лози вразили гостей клубного фесту.
– Завдання Президента України місцевій владі – зробити все, щоб культурні заклади, зокрема, клуби та Будинки культури діяли у кожному селі, щоб місцеві громади мали необхідні умови для всебічного розвитку. Ми готові допомагати усім територіям, де дбають про традиції, культуру, духовність. Ми зробимо усе можливе, щоб допомогти тим, хто потребує уваги і підтримки, особливо у збереженні культурної інфраструктури, – зазначив Андрій Ніколаєнко під час відкриття клубного фесту.
Андрій Ніколаєнко вручив 6-ти клубам, переможцям обласного огляду, набори мікрофонів.
По завершенні урочистої частини фесту Андрій Ніколаєнко оглянув Соколівський сільський Будинок культури, відремонтований, як для глядачів, так і для творчих колективів.

Кіровоградщина: відбувся перший в області клубний фест (ФОТО)

Кіровоградщина: відбувся перший в області клубний фест (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool