Кіровоградщина: відбулися тренувально-тактичні навчання

Травень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

28 травня поточного року на базі Олександрівського виправного центру №104, що на Кіровоградщині відбулися тренувально-тактичні навчання з організації гасіння пожежі та порятунку із залученням Олександрівського підрозділу МНС України.

Після практичної фази навчань з персоналом та засудженими виправного центру проведено додатковий інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки, користуванням первинними засобами пожежогасіння та порядку дій при виникненні пожежі.
Як показала практика, навчання сприяють не тільки підвищенню рівня професійної майстерності особового складу, а й змушують керівника об’єкту з масовим перебуванням людей звернути увагу на дотримання вимог до безпеки персоналу та засуджених.

Ст. інспектор ГКАР
Лейтенант вн. служби С.С. Барабанова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool