Кіровоградщина: відбудеться Єпархіальна Хресна Хода

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

З благословення керуючого Олександрійською єпархією Преосвященнійшого єпископа Боголєпа з нагоди 1026 – річчя Хрещення Київської Русі, 700-річчя Сергія Радонезького та за мир в Україні 2 жовтня 2014 року відбудеться Єпархіальна Хресна Хода

Хресна хода відбудеться з с.Ганівка до Свято-Воздвиженського храму с.Іскрівка Петрівського району де знаходяться нетлінні мощі Свщмч.Миколая Іскрівського (день пам’яті 2 жовтня).
Нехай по молитвам Святих Господь дарує нам мир та єдність, подає примноження любові та злагоди у сім’ї і примирення у суспільстві, об’єднання православних віруючих та усунення розколів, єресей і розбрату. Віками молитви святих перемагали розколи та бідність нещастя та злидні.
Початок ходи о 7:30 від приміщення селищної ради с.Ганівка
10:00 початок Святкової Літургії в Свято-Воздвиженському храмі с.Іскрівка яку возглавить Преосвященнійший Боголєп

Запрошуємо Вас вшанувати святині Олександрійської Єпархії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool