Кіровоградщина: вчительці, яка покалічила учня, повідомлено про підозру

Лютий 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури Новоархангельського району колишній вчительці англійської мови Синюхінського НВК, яка спричинила дев’ятирічному школяру тілесні ушкодження у виді поранення ока, повідомлено про підозру за ч.1 ст.122 (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) КК України.

У разі доведення вини вчительці загрожує до 3 років позбавлення волі.
Встановлено, що під час проведення уроку між учителькою та учнем 5 класу виник конфлікт, в ході якого підозрювана кинула кульковою ручкою в малолітнього, чим спричинила останньому тілесні ушкодження у вигляді: обширної проникаючої рваної рани рогівки правого ока, травматичної катаракти і випадіння кришталикових мас та стікловидного тіла правого ока, гемофтальму, зі зниженням гостроти зору на праве око.
Як засвідчили судово-медична експертиза вказані ушкодження належать до середнього ступеню тяжкості.
Наразі, досудове розслідування триває, його хід контролює прокуратура області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool