Кіровоградщина: вбивцю засуджено до 11 років позбавлення волі

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

За державного обвинувачення Новоукраїнської місцевої прокуратури завершено судовий розгляд кримінального провадження за фактом вбивства 37-річного чоловіка товаришем.

У ході судових слухань прокурором доведено, що засуджений наніс потерпілому не менше двох ударів табуретом в область голови, в результаті чого і настала смерть останнього.

Вироком Добровеличківського районного суду чоловіка визнано винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі.

Обставини справи
Події мали місце у вересні 2012 року в Ульяновському районі. Потерпілий приїхав погостити до будинку свого знайомого. Між гостями під час спільного вживання спиртних напоїв виникла сварка, у ході якої засуджений і спричинив товаришеві смертельні тілесні ушкодження.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool