Кіровоградщина: вбивство після тривалого застілля

Липень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Пригода сталася в одному з приміських селищ Олександрії. Між 33-річним непрацюючим підозрюваним та його родичем після тривалого застілля стався конфлікт.

Чоловіки довгий час голосно кричали та лаяли один одного, а потім ще й побилися. За словами старшого, його молодший опонент вхопив зі столу ножа, якого не втримав у руці та впустив на підлогу, чим він потім і скористався.
Не роздумуючи ні хвилини, зловмисник сам взявся за ножа та кілька разів спересердя вдарив ним родича. Отримані тілесні ушкодження виявилися для потерпілого смертельними.
Наступного для про пригоду дізнався товариш померлого. Він зранку зайшов у гості та поцікавився у господаря будинку, як справи у друга. Від почутої відповіді чоловіку запаморочилося в голові та затремтіли руки…
– На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Підозрюваного правоохоронці затримали за кілька кварталів від місця події, – розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак. – По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».
Наразі зловмиснику оголошено повідомлення про підозру. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool