Кіровоградщина: вбив знайомого лопатою

Грудень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

На тілі 47-річного потерпілого було виявлено численні тілесні ушкодження, що свідчили про його насильницьку смерть, – розповів начальник Петрівського райвідділу міліції Євген Чуйко.

– Зібравши інформацію про те, з ким востаннє спілкувався чоловік, правоохоронці швидко вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився 41-річний місцевий житель.
Попередньо встановлено, що знайомі разом розпивали спиртні напої у будинку односельчанина. Згодом між двома гостями почалася сварка, а потім і бійка, начебто через суму грошей, що залишилась від купівлі алкоголю. Молодший із чоловіків ударив старшого кілька разів лопатою по голові. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.
Аби приховати сліди злочину, місцевий житель загорнув тіло у ковдру, відвіз його на околицю села та залишив поблизу водойми.
У будинку, де сталася трагедія, в автомобілі підозрюваного та на лопаті, якою був убитий потерпілий, правоохоронці виявили численні сліди бурого кольору.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Стосовно затриманого обрано міру запобіжного заходу – арешт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool