Кіровоградщина: «Варвар» може понести покарання до трьох років позбавлення волі

Травень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

«Варваром» виявився 29-річний житель одного із населених пунктів Олександрійського району Кіровоградської області.

За подібні дії злодій може понести покарання до трьох років позбавлення волі.
До райвідділу міліції звернулося кілька місцевих жителів, які повідомили, що виявили на кладовищі пошкодження на могилах своїх померлих родичів.
У результаті проведених слідчих дій працівники міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні кримінальних правопорушень. Ним виявився 29-річний односельчанин потерпілих. Протягом квітня-травня чоловік поцупив з чотирьох могил різні металеві частини: швелери та труби.
Нині правоохоронці перевіряють підозрюваного на можливу причетність до скоєння інших подібних злочинів. Санкцією ч. 1 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України, за якою відкриті кримінальні провадження, передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту, обмеження чи позбавлення волі до трьох років. Триває розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool