Кіровоградщина: в виправному центрі відбувся «День відкритих дверей»

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

30 жовтня 2013 року в Устинівському виправному центрі управління ДПтС України в Кіровоградській області (№37), в рамках прозорості та відкритого висвітлення роботи Державної пенітенціарної служби України було організовано та проведено «День відкритих дверей».

У заході взяли участь родичі засуджених, представники обласної та районної спостережної комісії, голова сільської ради, представники керівництва районної державної адміністрації, засобів масової інформації та представники Управління ДПтС України в Кіровоградській області.
Перед проведенням екскурсії начальник установи довів до присутніх мету даного заходу, коротку історичну довідку установи, попередив про необхідність дотримання правил поведінки та мір безпеки.
В ході проведення «Дня відкритих дверей» запрошені гості мали змогу ознайомитися з порядком та умовами відбування покарання засудженими та матеріально-побутовими умовами їх проживання.
Запрошені гості були позитивно вражені умовами, які створює адміністрація установи для засуджених.
По завершенню екскурсії представники Управління ДПтС України в Кіровоградській області та адміністрація установи відповіла на запитання гостей.

Старший інспектор групи
контрольно-аналітичної роботи (зв’язки зі ЗМІ)
Устинівського виправного центру (№37)

Наталія Бадіченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool