Кіровоградщина: в Петрівській виправній колонії відбулося засідання міської спостережної комісії

Травень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

28 травня 2013 року в Петрівській виправній колонії (№ 49) управління ДПтС України в Кіровоградській області відбулося засідання міської спостережної комісії з питань розгляду та застосування заохочувальних норм закону до засуджених осіб, які відбувають покарання в даній установі.

Цього дня міська спостережна комісія на чолі з Гіюком Олегом Володимировичем та керівництвом адміністрації Петрівської ВК (№49) на чолі із виконуючим обов’язки начальника установи підполковником внутрішньої служби Засядько Віктором Миколайовичем розглянули матеріали та поспілкувалися на особистому прийомі з шістнадцятьма засудженими, кожен з яких був вислуханий та по кожному з яких було прийнято виважене і комісійне рішення по застосуванню чи відмові заохочувальних норм закону.
Членами спостережної комісії також було здійснено обхід камер дільниці ізолятору (ДІЗО), дільниці посиленого контролю (ДПК) та приміщень камерного типу (ПКТ), їдальні установи, кімнат для довготривалих побачень та медичної частини Петрівської ВК (№49).
Рівень професіоналізму спостережної комісії та співпраці з керівництвом установи дозволяє здійснювати ефективний контроль за дотриманням законних норм відбування покарання засудженими особами та застосовувати заходи дисциплінарного впливу на засуджених відповідно їх поведінки.

Відділ соціально-виховної та психологічної роботи Петрівської ВК (№49)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool