Кіровоградщина: в останні дні подання річної звітності Центри обслуговування платників відвідали майже 22 тисячі осіб

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

Такі дані вдалося отримати завдяки встановленим у кожному з обласних сервісних центрів Міндоходів лічильникам відвідування, дані з яких оперативно обробляються кожного дня.

Тільки у період з 1 по 10 лютого Центри обслуговування відвідало майже три тисячі громадян щоденно. Надано понад дві тисячі адміністративних послуг.
„В останні дні подання річної звітності навантаження на центри обслуговування платників у Кіровоградській області було досить значним, проте необхідний розподіл працівників та спеціальний подовжений режим роботи „до останнього відвідувача” надав можливість платникам відзвітувати вчасно”, - зауважив начальник Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.
Загалом з початку 2014 року послугами Міндоходів скористались близько 103 тисяч осіб, які відвідали Центри обслуговування платників області.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool