Кіровоградщина: в магазині спрацювала сигналізація

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

На місці події працівники міліції виявили жителя Онуфріївського району, який проник до торгівельного закладу.

На вихідних близько десятої години вечора спрацювала охоронна сигналізація, встановлена в приміщенні продовольчого магазину одного з селищ області.
Інформація з головного пульту централізованого спостереження УДСО негайно була передана працівникам райвідділу. Правоохоронці терміново прибули за адресою можливого скоєння правопорушення.
Під час огляду прилеглої території та приміщення магазину працівники міліції виявили невідомого. Чоловік металевим кутником зламав замок на дверях з тильного боку будівлі та проник у підсобне приміщення. Також встиг вибити у стіні отвір, щоб зайти до торгівельного залу з продуктами та майном.
Міліціонери затримали зловмисника та доставили до райвідділу. Ним виявився місцевий 33-річний житель, раніше судимий за крадіжки.
Попередньо дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка. Санкція статті передбачає покарання від штрафу і до трьох років позбавлення волі.
Державна служба охорони при УМВС в області нагадує, що завдяки сучасним засобам охоронної сигналізації має можливість здійснювати охорону об’єктів різних форм власності на всій території Кіровоградщини, у тому числі в районах, де відсутні підрозділи ДСО.

УДСО при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool