Кіровоградщина: в гостях у «Бригантини»

Червень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

20 червня у таборі «Бригантина» Новоархангельського району пройшла акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Проведення акції вже стало доброю традицією для відпочиваючих у таборі дітей, адже проводиться вже декілька років поспіль. Проте, незважаючи на це, юні спритники, що відпочивають у таборі на березі річки Синюхи з радістю зустрічають рятувальників – людей мужньої професії. З непідробною цікавістю в очах вони спостерігають за етапами заходу. І, мабуть, кожен із них, у момент коли бійці демонструють бойове розгортання, включаються у апарати на стисненому повітрі чи то – роботу лафетного ствола, уявляють себе на їх місці. Цього разу до проведення заходу долучились і піротехніки аварійно-рятувального загону обласного управління. Справжні бойові гранати, артилерійські снаряди, мінометні міни справили глибоке враження на відпочиваючих, які довго не відпускали сапера Сергія Резніченка з майданчика.

Якщо показові виступи рятувальників справили таке враження на дітей, то що там говорити про конкурсну програму, під час якої діти змогли приміряти протигази, бойовий одяг та влучити у ціль пожежним рукавом.

Такі акції для дітей проводитимуться впродовж усього літа. На рятувальників вже чекають хлопці та дівчата у інших оздоровчих закладах.

Прес-служба Управління ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool