Кіровоградщина увійде у першу п'ятірку регіонів за обсягами фінансування на проведення дорожніх робіт (фото)

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Про це сьогодні повідомив журналістам обласних ЗМІ голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко під час відвідування Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області.

Андрій Ніколаєнко відзначив, що питання реформування служби екстреної медичної допомоги, зокрема, забезпечення оперативного доїзду лікарів до тих, хто потребує невідкладної допомоги, нерозривно пов’язане зі станом доріг в області.
– Саме з цього питання я мав вчора розмову з віце-прем’єр-міністром України Олександром Вілкулом, і хочу повідомити знакову новину – нинішнього року Кіровоградщина увійде у першу п’ятірку регіонів за обсягами коштів, які заплановані у державному бюджеті на ремонт та реконструкцію доріг, – повідомив очільник області.
– Ми однозначно працюватимемо над тим, щоб привести наші дороги у пристойний вигляд, і я сподіваюсь, що дороги на Кіровоградщині будуть не гіршими, а можливо, навіть кращими ніж у сусідніх областях, – відзначив голова ОДА.
– Це дуже серйозне питання, для вирішення якого необхідні значні кошти та не один рік наполегливої роботи. І цю роботу необхідно проводи щороку, системно, а головне, контролювати ефективність використання коштів і якість дорожніх робіт, з тим, щоб наші дороги по весні нікуди не зникали через низьку якість виконаних робіт, – зауважив Андрій Ніколаєнко.
– Президент України приділяє велике значення приведенню доріг у належний стан, тому це питання вирішуватиметься на загальнодержавному рівні. Ми також маємо певні проблеми в області, насамперед, це стосується міжрайонних та під’їзних доріг, що ведуть до населених пунктів у сільській місцевості. Тому ми не покладатимемося виключно на фінансування з державного бюджету, а активно залучатимемо соціально відповідальний бізнес і приводитимемо дороги у належний стан, щоб і машини швидкої медичної допомоги і шкільні автобуси, інший транспорт мав можливість безперешкодно та оперативно доїжджати до будь-якого населеного пункту області, – такою є позиція голови облдержадміністрації Андрія Ніколаєнка.

Про це сьогодні повідомив журналістам обласних ЗМІ голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко під час відвідування Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool