Кіровоградщина: у жительки області вилучили більше двохсот кущів маку

Червень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції виявили 217 нарковмісних рослин на присадибній ділянці 37-річної жінки.

- У ході проведення профілактичної операції «Мак» працівники міліції виявили незаконний посів на земельній ділянці, яка належить мешканці одного з населених пунктів. Жінка пояснила, що вирощувала мак, аби зібрати насіння та в подальшому використовувати його для виготовлення кондитерських виробів, - повідомив начальник Новоархангельського РВ УМВС в області Ярослав Корецький.
Правоохоронці вилучили рослини маку та направили їх на дослідження.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.
Санкцією статті передбачено відповідальність у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі до трьох років. Слідство триває.

За матеріалами Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool