Кіровоградщина: у виправній колонії проведено заняття по гасінню умовної пожежі.

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

В Петрівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№49) проведено заняття по гасінню умовної пожежі.

Відповідно до задуму навчання, о 9 годині на території промислової зони, виникла пожежа. Чатовим спостережної вежі повідомлено про умовне займання та виникнення пожежі на обумовленому об’єкті.

Відповідно до наявного « Плану дій при виникненні надзвичайної ситуації» черговим помічником начальника установи вжито обумовлених заходів, при цьому задіяно чергову зміну, добровільну пожежну дружину та добровільну пожежну команду із первинними засобами пожежогасіння .

У ході пожежно-тактичних навчань був задіяний пожежний автомобіль відомчої пожежної охорони Петрівської ВК (№49), персонал відомчої пожежної охорони установи в кількості 5 осіб, 5 осіб з чергової зміни та 12 осіб відомчої пожежної дружини .

Насамперед відпрацьовувалась перевірка оперативного реагування щодо ліквідації надзвичайної ситуацій. Завдяки злагодженим діям персоналу, умовну пожежу було локалізовано, а зрештою і ліквідовано.

«Такі навчання для нас є дуже важливими, – відмітив перший заступник начальника з НБ та ОР підполковник внутрішньої служби Олександр Шевчук, – від злагоджених дій персоналу установи, залежить збереження життя й здоров’я персоналу та засуджених, а також матеріальних цінностей установи, зокрема і забезпечення надійної охорони її периметру.»

Дані навчання, напередодні новорічних свят, адміністрація установи планує здійснювати щодекадно, задля профілактичної роботи, спрямованої на встановлення відповідного протипожежного режиму та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на підвідомчих об’єктах.

Наталія Бурлак, Петрівська виправна колонія управління ДПтС України в Кіровоградській області(№49)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool