Кіровоградщина: у відповідь отримав удар ножем

Жовтень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

27-річний житель одного з сіл Устинівського району разом із кількома родичами заробляли на прожиття, наймаючись до місцевих жителів випасати худобу.

В один із днів чоловік, залишивши підробіток, подався до знайомих, з якими певний час розпивав спиртні напої.
- Попередньо встановлено, що коли селянин повернувся додому, 39-річний родич став йому дорікати такою поведінкою. Оскільки обидва чоловіки були підігріті алкоголем, то сварка між ними переросла у бійку. Під час сутички молодший схопив палицю і почав бити нею старшого, у відповідь отримав удар ножем, – розповів начальник Устинівського РВ УМВС в області Василь Кривий.
Подія сталася пізно увечері, але за допомогою до лікарні рідні пораненого чоловіка звернулися аж наступного дня під обід. У потерпілого медики виявили пошкодження одного з внутрішніх органів, тож його життя рятували фахівці з обласного центру.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано. Йому загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення. Раніше чоловік був засуджений за крадіжки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool